Фурни за вграждане

 

Технологии и предимстава. Фурни Bosch.

 

 

 


 

AutoPilot
До 68 програми с автоматичното управление по време на печенето гарантира
успешно приготвяне на избраните ястия.

 

Техника: Изберете една от програмите AutoPilot (в зависимост от модела фурна). След въвеждане на теглото е необходимо да стартирате програмата още веднъж. Начинът на нагряване, температурата и времето за печене ще се настроят с това автоматично.
Предимство: Гарантирано е най‑доброто приготвяне на избраните ястия; напр. роустбиф, печено пиле, зеленчуково ястие или риба.
 

 

 

Диалогова електроника - Comfort
Лесна за употреба с изписване на текст. (включително български).
 

Техника: Автоматиката за програмиране разполага с общо 68 програми AutoPilot, които са напълно адаптивни. С помощта на информационния бутон освен да разберем каква е температурата, можем да получим съвети за избор на подходящ съд или аксесоари, както и примери за различни ястия. Начините на нагряване от типа на Интензивно нагряване, HydroBaking или Затопляне на съдовете за хранене допълнително разширяват широкия спектър на приложение.
Предимство: На големия дисплей, с помощта на който можете да избирате между 30 езици (включително български), ще откриете и 68-те програми AutoPilot.
 

 

Диалогова електроника с изписване на символи
Лесна за управление с интерактивни съвети със символи.

Техника: Необходимо е да въведете желаната програма, теглото на продуктите, да стартирате програмата и вече е готово. Тази електроника Ви глези с големия осветен дисплей, на който се изписват начина на нагряване, температура, програми и информация
Предимство: С помощта на удобната за употреба електроника и до 40-те програми AutoPilot можете да печете напълно автоматично и без да проверявате дори в дълбока тава с капак.
 

 

 

 


 

Дисплей с изписване на текст,
сензорни бутони и с прибиращ се въртелив осветен бутон за фурните с диалогова електроника Comfort.
 

 

Дисплей с изписване на символи,
сензорни бутони и с прибиращ се въртелив осветен бутон за фурните с диалогова електроника.
 

 

Панел за управление със сензорно управление
TouchControl с изобразяване на символи.
 

 

Панел за управление с прибиращи се бутони
напр. на програмата AutoPilot, електронен програматор и сензорни бутони.

 

 

 

 


 

BackWagen отваряне на вратата
Революционен начин на отваряне - вратата на фурната се издърпва както при отваряне на чекмедже. И тъй като принадлежностите са прикрепени на вътрешната страна на вратата, с това движение издърпваме и тях дори и без да ги докосваме.
 

 

 

 

Странично отваряне на вратата, 160º
Отваряне на вратата на фурната по възможно „най‑естествения” начин - сякаш отваряме шкаф: Можете да изберете между отваряне наляво или надясно.Този тип отваряне се препоръчва при вграждане на фурната в колона и монтаж на по-високо ниво от 80 см.

 

 

 

 

 

 

 

Телескопични водачи за изваждане
По този начин боравенето с горещите тави е много по‑удобно, лесно и безопасно. Благодарение на своята солидност те са изключително стабилни, сигурни и много издръжливи. Позволяват оптимални резултати при печене, тъй като не възпрепятстват въздушния поток. Системата се състои от конструкция с водачи за изваждане в три варианта: пълно изваждане на три нива, частично изваждане на три нива или частично изваждане на две нива.
 

 

 

 

 


 

Пиролиза
Функция за самопочистване.
Почистване на ръка на фурната? Никога повече, тъй като тази фурна се почиства напълно автоматично с притискането на този бутон. При пиролиза фурната се нагрява до цели 480 ºC. По този начин всички остатъци и петна във фурната се превръщат в пепел. Която можете съвсем лесно да избършете с влажен парцал.
 

 

 

EcoClean
Системата за почистване EcoClean редуцира до минимум попадналите замърсявания и миризми, благодарение на високоефективното керамично покритие на задната стена на фурната, при това за целия експлоатационен период на уреда. Покритието на задната или горната и страничните стени се доставя серийно в зависимост от модела, а когато моделът не е  серийно оборудван със страничните стени може да се поръча допълнително.
 

GranitEmail
Висококачествено покритие на вътрешността на фурната. Привлекателен сатенено блестящ вид, по‑лесно почистване на фурната и принадлежностите и повърхност, защитена от удари, образуване на резки и окисляване.
 

 

Изцяло стъклена вътрешна страна на вратата с лесно сваляне
Просторното стъкло е напълно плоско и затова почистването му е лесно като детска игра. Издръжливото и безопасно стъкло е подходящо и за отсервиране. При фурните с пиролиза вътрешната страна на вратата е изпъкнала, а централната част е плоска

 

 

 

 

 

 


 

3D plus циркулация на горещ въздух
Вентилаторът, намиращ се зад пръстеновидния нагревател на задната стена на фурната, позволява равномерно циркулиране и цялостно разпределяне на горещия въздух във фурната. По този начин  можете да печете едновременно на три нива. Подходящ е също така за изделия от многолистно тесто, както и за сушене на плодове.

Размразяване
За постепенно размразяване на месо, птиче месо, риба, хляб, сметанови торти и за всички видове замразени полуфабрикати.

 

Горно и долно
нагряване
Класически начин на нагряване за приготвяне на хрупкаво месо, за печене на блатове за торта, малки по размери печива и запеканки.

Интензивно нагряване
Комбинацията на горно и изключително силно долно нагряване гарантират отлични резултати за рецепти, изискващи постигане на хрупкава долна коричка и сочен пълнеж, напр. плодови сладкиши или чийз-торти.

 

HydroBaking – Печене със задържане на влагата.
Предназначено е предимно за печене на хляб и втасало тесто, а също за размразяване на дълбоко замразени продукти. По този начин значителна част от влагата остава в самата фурна, затова и печивата не се изсушават.

 

Пица
Този начин на нагряване е особено подходящ за пица, печени картофки и за приготване на дълбоко замразени храни благодарение на комбинацията на долно нагряване и горещ въздух.

 

Инфра-грил с въртящ се въздух
За приготвяне на хрупкаво гъше, патешко месо и за печене на големи количества месо.

 

Циркулиране на въздуха
Вентилаторът на задната стена разпределя равномерно топлината, излъчвана от горния и долния нагревател. За приготвяне на печива и сладки дори и на две нива.


Долно нагряване
За приготвяне на храни на водна бяна и за доизпичане отдолу.

 

 

Vario-грил с голяма площ
За едновременно печене на много пържоли, наденици или риба на една решетка. Можете да изберете една от трите степени на мощност.

 

Vario-грил с малка площ
Този също така регулируем грил е подходящ за печене на по‑малки порции, а също така и за гратиниране.

 

Печене на ниска температура
С помощта на тази функция месото се приготвя при ниска температура по‑деликатно и се пече по‑продължително време. По този начин месото остава сочно и запазва вкуса си.

 

Затопляне на съдовете за хранене
Позволява Ви да поднесете приготвената храна в приятно затоплени съдове.

 

 

Запазване на топлината
Приготвените ястия остават топли.

 

 

Автоматично бързо загряване
Тази функция съкращава времето небходимо за загряване на фурната без да увеличава потреблението на електроенергия.

 

Готвене на пара
Запазете витамините и автентичния вкус.Ново измерение на вкуса.
Техника: Можете да приготвяте ястия на три различни нива без да се смесят вкусовете им. При отваряне на вратата, въздушният поток не се прекъсва, а това е изключително важно при приготвянето на суфлета.
Предимство: Запазване на скъпоценните витамини и минерали. Запазват се съставът, цветът и вкусът.