Подредба по:
Автомат за кафе и еспресо VeroAroma 300
Автомат за кафе и еспресо VeroAroma 300
Модел: TES60321RW


Цена: 1 499.00лв. сравни  
Автомат за кафе и еспресо VeroCup 300
Автомат за кафе и еспресо VeroCup 300
Модел: TIS30321RW


1 199.00лв. 989.00лв. сравни  
Автомат за кафе и еспресо VeroCup 100
Автомат за кафе и еспресо VeroCup 100
Модел: TIS30129RW


1 099.00лв. 899.00лв. сравни