Подредба по:
Месомелачка
Месомелачка
Модел: MFW68660


Цена: 419.00лв. сравни  
Месомелачка
Месомелачка
Модел: MFW67440


Цена: 299.00лв. сравни  
Месомелачка
Месомелачка
Модел: MFW45020


Цена: 219.00лв. сравни  
Месомелачка, CompactPower
Месомелачка, CompactPower
Модел: MFW3630I


Цена: 199.00лв. сравни  
Месомелачка, CompactPower
Месомелачка, CompactPower
Модел: MFW3520W


Цена: 169.00лв. сравни