Bosch e-shop
Bosch e-shop
Индукционни
Конвенционални
Комбинирани
Газови
Подредба по:
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - flexInduction Plus, 80см
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - flexInduction Plus, 80см
Модел: PXY875KE1E


Цена: 3 399.00лв. сравни  
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - FlexiInduction
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - FlexiInduction
Модел: PXY875DE3E


2 569.00лв. 2 299.00лв. сравни  
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - FlexiInduction
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - FlexiInduction
Модел: PXV875DC1E


Цена: 1 949.00лв. сравни  
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - FlexiInduction
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - FlexiInduction
Модел: PXY675DE3E


2 399.00лв. 2 159.00лв. сравни  
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - FlexiInduction
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - FlexiInduction
Модел: PXE675DE4E


1 989.00лв. 1 790.00лв. сравни  
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - FlexiInduction
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - FlexiInduction
Модел: PXE675DC1E


1 539.00лв. 1 385.00лв. сравни  
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - бял, 60см.
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - бял, 60см.
Модел: PIF672FB1E


1 169.00лв. 1 052.00лв. сравни  
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - CombiZone, 60cm.
Индукционен стъклокерамичен готварски плот - CombiZone, 60cm.
Модел: PVS645FB1E


1 169.00лв. 1 049.00лв. сравни  
Индукционен стъклокерамичен готварски плот , 60см.
Индукционен стъклокерамичен готварски плот , 60см.
Модел: PUE611BB2E


Цена: 849.00лв. сравни  
Индукционен стъклокерамичен готварски плот , 60см.
Индукционен стъклокерамичен готварски плот , 60см.
Модел: PUE645BF1E


Цена: 799.00лв. сравни